Какво му липсва на Сексът и градът? Нови сезони, нашата младост

...
Какво му липсва на Сексът и градът? Нови сезони, нашата младост
Коментари Харесай

Сексът и градът: Много бял, малко гей

Какво му липсва на " Сексът и градът "? Нови сезони, нашата младост - ще кажете и ще бъдете прави, само че самата има с какво да добави този лист. Според нея в сериала липсват цветнокожи хора, задълбочени диалози и представители на ЛГБТ общността. Част от тези обвинявания към този момент са звучали в общественото пространство, само че до момента не бяха легитимирани от някой, толкоз значим като актрисата, изиграла Кари Брадшоу. Впрочем, същите рецензии се чуват и по повод за " Приятели ", с дребната разлика, че там някогашната брачна половинка на Рос имаше връзка с друга жена.

е мултикултурен град и е безусловно невероятно толкоз доста сезони, респективно години, в животите на основните героини по този начин изрично да доминират белите хора. За нас е ОК, само че за локалните е неуместно. Сара Джесика Паркър е същинска нюйоркчанка освен в сериала, само че и в живота, по тази причина елементарно може да си показа каква би била нейната Кари Брадшоу в наши дни. Споделя го в изявление за Metro.

" Този град е друг. Промени се извънредно доста в политически, стопански и обществен проект и аз фактически мисля, че би бил друго шоу в този момент. "  

" Кари Брадшоу беше артикул на нейното лично потомство и размислите ѝ за половите политики и интимността могат да приказват за това, какви времена бяха ", споделя Сара Джесика Паркър и добавя, че с наслада през днешния ден би чела рубриката на Кари, тъй като сигурно има доста какво да се написа и приказва. 

53-годишната актриса e безапелационна, че нейното журналистическо алтерего би се хвърлило със пристрастеност и отдаденост в акцията #MeToo , тъй като смяната идва и Кари сигурно би желала да бъде част от тази смяна. 

" Нямаше тъмнокожи дами, няма и нито един сериозен диалог по въпроса за ЛГБТ хората ", прави равносметка и на нас стартира съществено да ни се желае да хвърлим едно око на този предполагаем нов " Сексът и градът "...
 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР